Kontakt:

Dyrlægehuset Nakskov           Telefon 54 92 33 01
Linkøpingvej 25
4900 Nakskov                          Mail; mail_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.dyrnakskov.dk

Find os ved hjælp fra Krak - Tryk her

 

 

Kurt Larsen. Dyrlæge og medejer af Dyrlægehuset Nakskov, Dyrlægegården Våbensted samt Dyrlægegårdens Dyreklinik. K.urt blev dyrlæge i 1984 og har hovedinteresser inden for kirurgiske og medicinske sygdomme hos mindre husdyr samt samt sygdomme hos heste og kvæg.
Anne Vest. Dyrlæge. Færdiguddannet i 2005. Specialinteresse for sygdomme hos hunde og katte og specielt for tandbehandlinger og mundhulekirurgi hos hund og kat. 

Sisse Jensen. Sisse er vores veterinær sygeplejeske og er fra lokalområdet. Har efter sin studenter eksamen arbejdet på bla. Knuthenlund og været en tur i New Zeeland. Autoriseret som veterinær sygeplererske Februar 2015.

Kim Rasmussen, Dyrlæge og medejer af Dyrlægehuset Nakskov, Dyrlægegården Våbensted samt  Dyrlægegårdens Dyreklinik. Kim blev dyrlæge i 1986 og fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat i 1993. Interesser er mindre husdyrs medicinske og kirurgiske lidelser samt sygdomme hos zoodyr. Er dyrlæge i Knuthenborg Park. Holder hvert år en lang række faglige foredrag i ind og udland.

 

Vicki Kragh Christiansen. Dyrlæge. Færdiguddannet 2006. Interesser er primært almen kirugi og medicinske sygdomme hos hunde og katte, samt akupunktur. 


 

Dyrlæge Julie Bredahl Andersen. Julie blev færdig som dyrlæge i 2014 og har interesse i almen patologi og almen medicin.

Heidi Christensen. Klinikassistent og "Internationel Vetenary Nutrition adviser". Heidi møder I ofte i skranken og hun ved alt om foder, orm, lopper og alt om hvad der findes i tilbehør til hunde og katte.
heidi assisterer desuden ved operationer og forskellige formerf or tandbehandlinger.
Heidi har stort set været med fra opstarten af Dyrlægehuset i 1999.Niels Ove Rasmussen, dyrlæge
Niels Ove blev ansat i Dyrlægehuset i 2011. Han er uddannet i 1991 på Landbohøjskolen og har i næsten 20 år været ansat i Nr. Alslev Dyrehospital / Guldborgsund Dyrehospital. Niels har en kæmpe ekspertise og erfaring inden for en lang række fagområder, men er på vej ind i en specialisering på smådyrsområdet. Hans hovedinteresser er hudsygdomme samt medicinske sygdomme hos hunde og katte. Niels er en af hovedkræfterne på dyrlægefronten i vores klinik i Våbensted - Dyrlægegårdens Dyreklinik