Hunde og katte, fugle, gnavere og krybdyr.

Dyrlægehuset Nakskov er en specialiseret smådyrsklinik med et team af engagerede dyrlæger samt klinikpersonale, der tager os af familiens kæledyr og den professionelle avlers dyrehold, hvad enten det drejer sig om hunde, katte, kaniner, marsvin, fugle, krybdyr eller andre smådyr.

Vi driver sideløbende en smådyrspraksis med speciale i fysioterapi og tandbehandling i Dyrlægegårdens Dyreklinik (se link øverst)

Klinikken tilbyder medicinske samt kirugiske løsninger på et højt niveau men i tilfælde af behov for specialister, har vi et meget nært samarbejde med en række specialklinikker i hele Danmark. Klinikken har egen fagdyrlæge i hunde og kattesygdomme og desuden dyrlæger med specialiceret efteruddannelse inden for andre fagområder.

Hos os er det ikke nødvendigvis altid de samme personer, der tager imod jer.
Dette kan måske virke forvirrende men skyldes at hver dyrlæge har forskellige specialer, og modsat rutinen på enkelte andre klinikker forsøger vi at sætte patienten i centrum, og hver gang præsentere den største ekspertise omkring den enkelte patients behandling.
Har i ønske om en bestemt dyrlæge kan vi selvfølgelig efterkomme sådanne ønsker. Husk at fremsige eventuelle ønsker når du bestiller tid.

Hospitalet er udstyret med en del udstyr ud over det almindelige.
Vi råder således over avanceret inhalationsnarkose,  patientovervågning til narkosepatienter, digital røntgen, avanceret scanner, video endoskop, EKG, elektroperations udstyr samt avanceret tandudstyr.
På Dyrlægegårdens Hundecenter i Våbensted desuden en maget avanceret medicinsk laser til smertebehandling, til behandling af komplicerede sår osv.
Desuden laver vi selv exfoliativ cytologi, bakteriologi samt parasitologi i eget laboratorium.

Vi driver desuden en specialpraksis i Våbensted på midtlolland.
Dyrlægegårdens Dyreklinik, Se mere her,
Denne klinik er, ud over at være almindelig klinik en specialpraksis.